Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa prvih 50 u biciklizmu je dopingovano. Lance je bio najbolji od ostalih dopingovanih, to je jedina istina
Svi se dopinguju.....samo pojedinci dođu pod lupu doping kontrole. Pitanje je samo koja metoda trnutno nije provaljena. Neki su bili mudriji pa su se povukli prije nego što su raskrinkani.....neki ustrajavaju i ne znaju gdje stati, pa završe kao Lance.
Prevazici ce ga Ðovak.
Jel samo meni ovaj sport bas bezveze
The Program.. pogledas film koji je snimljen po autenticnim dogadjajima i likovima i sve jasno..
EPO je zabranjen mnogo ranije od 2013-e.
Svi se oni dopinguju. Ko ne koristi doping ne može uzeti Tour de France.
Nije moguce da djokovic osvaja turnire samo na biljnoj ishrani. Jednostavno bioloski gledano biljke ne daju toliku snagu organizmu potrebnu za napore kao sto je profi sport. A znatte da je djoka odbio test nedavno??
Covjek je masina koja radi na ugljikohidrate i po anatomiji je biljojed. Problem je sto je vecini ispran mozak od malena da zderu leseve bolesnih zivotinja i mlijecne proizvode.
EPO zgrušava krv I nakon uzimanja se moraš kretati jer ako zaspiš, nećeš se više probuditi. Prije 15 godina bio intervju sa biciklistom koji i sam uzima EPO, kaže od 3 sata ujutro biciklisti u hotelu hodaju hodnikom tamo-vamo. Nije A. nikakvu tajnu otkrio.
zamisli tek koje metode danas koriste...
Odsad ću da se rokam ovim EPOm, hvala Armstrongu
Ako su su se svi dopingovali, a on bio najbolji, znaci da je bio najbolji, jednostavno zar ne?
Mucki prevarant!
dobro ga izreklamira
Kada će Novak Đoković da otvori dušu i objasni ili će do kraja života da priča kako je sve do njegove posvećenosti, zdrave ishrane i ostalih 💩
Pa eno testirali su ga prije sedmicu dvije, prije i poslije meča. Došli mu i natjerali ga da piša iako je već bio pišao. I bio je čist. Rekao im čovjek fino da su bezobrazni.
@NagibKrivić A ti misliš da će on uzet nešto što se može otkrit prije i poslije meča kad zna da i tad postoje kontrole? Armstronga nisu mogli da uhvate prije 20g a razmisli koliko je medicina napredovala od tad.